Bekijk het Menu & Bestel Reserveer tafel

IETS TE VIEREN..

verjaardag – babyshower / kraamborrel – afscheidsborrel - bedrijfsuitje

 "Gruts feest"

Er is altijd een reden voor een “Gruts” feest. Vier je verjaardag, huwelijk, jubileum of babyshower bij De Grutter. Elke gelegenheid verdiend zijn eigen feest. Voor ieder type feest en voor ieder moment van de dag bieden we bij De Grutter graag een passende invulling. Interesse in een “Gruts” feestje?

Persoonlijk contact vinden wij het aller belangrijkst. Neem vrijblijvend contact met ons op via mail of telefoon om een afspraak in te plannen. Zo kunnen we jullie een geheel passend voorstel op maat doen.

Verjaardag

 

Het leukste moment van het jaar; je verjaardag! Wie wordt er nou niet blij van een jaartje ouder worden? Vier het met je familie, kennissen en niet te vergeten je beste vrienden! Lekker dansen onder het genot van een drankje en een hapje. Dat klinkt als muziek in de oren!
Liever een lunch, diner of een gezellige borrel? Bij ons is het allemaal mogelijk! We denken graag met jullie wensen mee. Kom gerust langs dan vertellen we je graag over onze mogelijkheden.

Babyshower of Kraamborrel

 

Een baby op komst, wat een prachtig vooruitzicht! Vrienden en familie komen vast graag jullie kleine zo snel mogelijk bewonderen. Geef jezelf wat rust en cluster de bezoekjes met een kraamborrel bij De Grutter.

De borrel kan geheel naar eigen zin ingevuld worden. Start bijvoorbeeld met een petit four, beschuit met muisjes of een grote taart. Daarna is het tijd om te proosten op jullie zoon of dochter. Daar horen wat lekkere hapjes bij!

Ontvangen jullie je gasten liever met een lunch of een High Tea? Ook is dat uiteraard mogelijk. We denken graag met jullie wensen en invulling van het moment mee.

Afscheidsborrel

 

Het afscheid van je collega’s, vrienden of familie is in zicht. Een nieuwe baan, pensionering of misschien zelfs een lange reis? Het mag gevierd worden!

Maak van het afscheid een blijvend mooie herinnering met een heerlijke lunch, sfeervolle walking diner of feest bij De Grutter.

 

Bedrijfsuitje

 

Er is elk jaar wel tijd voor een bedrijfsuitje! Onze verschillende ruimtes bieden verschillende opties. Wat dacht je van een walking diner? Of een knallend feest! Er zijn verschillende mogelijkheden om er samen met je collega’s een top dag van te maken!

AFHALEN & BEZORGEN

Vrijdag t/m woensdag van 11.30 tot 21.00 uur
Donderdag gesloten

TERRAS & RESTAURANT

Zondag t/m woensdag van 11.00 tot 22.00 uur
Vrijdag en zaterdag van 11.00 tot 01.00 uur
Donderdag gesloten
(keuken geopend van 11.30 tot 21.00 uur)

In de zomermaanden kunnen de openingstijden afwijken