Bekijk het Menu & Bestel Reserveer tafel

Over ons

Jarenlange passie voor eten en drinken

Thuis genieten bij de grutter

Met onze ervaring die wij hebben opgedaan in de horeca met in het verleden zaken in Heeze en Eindhoven staan we nu graag voor u klaar in het sfeervolle en levendige Asten.

Samen met ons gezin en een team van enthousiaste medewerkers gaan wij u een thuisgevoel geven ondanks dat u uit bent. De passie die wij hebben met eten en drinken met daarnaast vanzelfsprekend de gastvriendelijkheid is hetgeen wat u van ons mag verwachten. Gaat u lekker genieten in de huiskamer die de naam de Grutter heeft gekregen.


Net zoals thuis, maar dan bij ons

Zodra u binnenkomt begeeft u zich in een authentieke levensmiddelenzaak met een moderne tint. Wij willen dat u zich bij ons net zo op uw gemak voelt als in uw eigen huiskamer. Alles is mogelijk bij ons. Of het nu gaat om heerlijk eten, lekkere drankjes, een feestje of een bijeenkomst. Meer weten? Neem snel contact op!

 

Samen genieten

Wat wij zo leuk vinden aan eten en drinken is dat het mensen met elkaar verbindt. Wij werken daarom met 'Grutter planken', waarbij u samen van verschillende kleinere gerechten geniet. Liever een gerecht helemaal alleen voor uzelf? Dan hebben we ook heerlijke hoofdgerechten op onze kaart staan. Met een uitgebreid assortiment aan vlees-, vis- en vegetarische gerechten kunnen we aan al uw wensen voldoen.

 

Bekijk het Menu & Bestel Reserveer tafel

Heerlijk lunchen

Ook tijdens lunchtijd kunt u al terecht bij de Grutter voor onze heerlijke gerechten. Wij bieden verse, unieke lunchgerechten die met aandacht door onze koks worden bereid. Ook tijdens de lunch kunt u onze heerlijke, luxe planken vol lekkernijen bestellen, maar u kunt ook gaan voor heerlijk vers brood, een rijkelijk gevulde salade of een huisgemaakte soep.

Sfeervol borrelen

‘Gewoon’ borrelen wordt bij de Grutter tevens een bijzondere ervaring. Wij hebben een uitgebreide drankenkaart vol heerlijke wijnen en speciaalbieren. Bovendien hebben wij onze eigen huiswijnen van het vat. Deze zijn nergens anders te vinden! De gezellige sfeer bij de Grutter laat het daarom absoluut toe om ook na het eten nog gezellig na te borrelen met uw gezelschap.

Bent u net zo enthousiast geworden als wij? Reserveer snel! 

AFHALEN & BEZORGEN

Vrijdag t/m woensdag van 11.30 tot 21.00 uur
Donderdag gesloten

TERRAS & RESTAURANT

Zondag t/m woensdag van 11.00 tot 22.00 uur
Vrijdag en zaterdag van 11.00 tot 01.00 uur
Donderdag gesloten
(keuken geopend van 11.30 tot 21.00 uur)

In de zomermaanden kunnen de openingstijden afwijken